Forside
Superior Racing
Sagt om Superior Racing
Nyheder
Bilen
Klassen
Samarbejdspartnere
Galleri
Løbskalender F4 2017
Kontakt
Sitemap
Tilmelding nyhedsbrev
Links
Søgning:


Sagt om Superior Racing

Michael Outzen
Jeg startede min karriere i gokart som mange andre danskere, hvorefter jeg i 1999 prøvede kræfter med Formel Ford 1800. Det var et prøve år for min far og jeg, da vi begge var nye i denne form for motorsport. Vi dannede et privat team der var drevet af passion, men knowhow var på det tidspunkt ikke så højt udviklet.

Vi lavede derfor i 2000 en aftale med Bjarne Rasmussen som var teamchef for Superior Racing. Superior Racing havde allerede flere års erfaring i formel sporten, og vi viste at vi sammen kunne udgøre et rigtig godt team. Økonomien var dog ikke helt på plads, men gennem kreative løsninger fandt vi budgettet til at danne hvad der i 2000 var nordens bedste team. Sammen vandt vi Dansk mesterskab, men også afdelinger af det nordiske mesterskab blev vundet. Faktisk var en kollision mellem et dansk og et nordisk løb årsagen til at vi ikke blev nordisk mester. Sammen satte vi os også i historiebøgerne med adskillige banerekorder.

Bjarne Rasmussen havde allerede på det tidspunkt næsen for at få de unge kører videre i den hårde verden af motorsport. Bjarne formåede at overbevise Team Brask ejer Lars Christian Brask om at tage mig til England og køre med mig i den engelske vinterserie i Formel Renault. Det blev starten på min motorsports karriere og det første rigtige skridt hed Superior Racing.

outzen.jpg

Olivetti Advalia Danmark,
Preben Hingeberg, Direktør

Vi fik det hele.

En på opleveren for alle vores kollegaer, en masse omtale og frem for alt, vores kunder fik en oplevelse som de stadig tager frem og taler om.

Dette gælder ikke bare sponsordagen den 12. September 2001.  Prøv at bemærke datoen.  Der var ikke én af de deltagende 15 personer der brugte over 10 minutter omkring New York tragedien den dag.  De kørte i rigtige biler og go-karts og var og er stadigt helt vilde. Adrenalinen pumpede så kraftigt for flere af os at vi næsten ikke kunne få luft og kravle ud af bilerne efter turene på Jyllands Ringen.

Den hidtil største success som Olivetti har haft omkring et kunde- & sponsorarrangement. Tak for det Bjarne.

Derudover deltog vi ved hvert eneste løb med et antal kunder hver gang (6-10 forhandlere), som fik set race, fik oplevet det rigtigt at være i ryttergården, og fik talt med kørerne som villigt fortalte alt omkring det at køre race i Superior Racing.

Det at opleve den hektiske ”leben”, at se TV2 være på stedet hver gang. De rigtige store kørere som John Nielsen, Big Mag og alle de andre på klods hold, det var faktisk noget som stort set ingen af vores kunder havde prøvet før.

At de (kunderne) så også fik fuld fortæring på løbs dagen, og som på glimrende vis blev serveret af Bjarnes hustru, satte jo prikken over I´et.

Det totale billede for os var helt klart at Olivetti havde fået fuld valuta for pengene, kunderne havde en pragtfuld oplevelse som betyder meget i vores hverdag, noget som vi er blevet opfordret til at gøre om igen.

Vi her i Olivetti kan varmt anbefale at prøve dette så blodet kan komme til at flyde lidt hurtigere på en spændende måde.
olivetti.png

DASU
Bo B. Nielsen, Sportschef Dansk Automobil Sports Union               

Dansk Automobil Sports Union udfører et omfattende talentudviklings arbejde indenfor kart og formel, og her er Formel Ford udvalgt som den primære talentudviklingsklasse.
 
Siden 2006 har unionen, i samarbejde med Ford Motor Company, således investeret betydelige beløb i at sikre klassens fortsatte eksistens. Det er bl.a. sket gennem udskrivning af Ford Junior Cup, og klassen har de senere år produceret talenter som Marco Sørensen, Johan Jokinen, Nicki Thiim og Kevin Magnussen.

Satsningen tænkes fortsat, og det er derfor meget glædeligt at et anerkendt team som Superior Racing nu vender tilbage til klassen. Det kan kun øge kvaliteten og interessen.
dasu_logo.png

SUPERIOR RACING   |   Tlf +45 8611 4011   |   info@superiorracing.dk
Design: bms-reklame, implementering: bms-software - administration