Forside
Superior Racing
Sagt om Superior Racing
Nyheder
Bilen
Klassen
Samarbejdspartnere
Galleri
Løbskalender F4 2017
Kontakt
Sitemap
Tilmelding nyhedsbrev
Links
Søgning:


Igen god opmærksomhed omkring Superior Racing og vores Spectrum racer..!

Mick Østergaard og Motor TV fra DK4 havde meldt deres ankomst på den nye autoteknolog uddannelse på Aarhus Tech i Hasselager mandag den 13. december.
 

Jan Magnussen kom forbi for at fortælle lidt om Formel Ford og hans nye bog. Der manglede dog en vigtig ting til TV indslaget; en rigtig Formel Ford racerbil.
 

Også i den forbindelse blev der taget kontakt til Danmarks mest professionelle og ambitiøse talentudviklingsprojekt; Superior Racing som stillede teamets Spectrum racer til rådighed.
 

Superior Racing har nu haft bilen stående i Danmark i næsten to måneder. Vi har været i TV2 Sporten, i TV3puls optaktsudsendelse til det brasilianske Formel 1 Grand Prix og nu også på DK4´s Motor TV. Vi har på kort tid formået at skabe kontakt til flere spændende medier som ser frem til at følge vores projekt fremover.
Vi har samtidig skabt stor opmærksomhed blandt potentielle kørere, hvor vi har en dialog med flere. Udfordringen er den samme for dem som for teamet, budgettet skal findes for at kunne fuldføre en hel sæson. Vi mener at vi er godt på vej, og har to kørere som stræber efter et sæde hos Superior Racing. Vi håber at vi inden for den næste måned kan underskrive en aftale med minimum en af dem, så vi sikrer deltagelse i det danske Formel Ford mesterskab i 2011.


SUPERIOR RACING   |   Tlf +45 8611 4011   |   info@superiorracing.dk
Design: bms-reklame, implementering: bms-software - administration