Forside
Superior Racing
Sagt om Superior Racing
Nyheder
Bilen
Klassen
Samarbejdspartnere
Galleri
Løbskalender F4 2017
Kontakt
Sitemap
Tilmelding nyhedsbrev
Links
Søgning:


Snigpremiere på den første danske Spectrum-racer

Superior Racing modtog den første Spectrum race for kun nogle få uger siden og efter en del forviklinger, hvor blandt andet den tidligere verdensmester, Chrissy Palmer meldte afbud til det danske finaleløb, har teamet arbejdet på højtryk for at få bilen gjort klar til næste mulighed for at få den ud at køre på dansk asfalt; nemlig til den danske version af Formel Ford Sampler Day, hvor alle interesserede kunne prøve en Formel Ford for et beskedent beløb.

Arrangementet var en stor succes, med 45 tilmeldte var der mange biler på banen, også selvom vejrguderne ikke var med os; regnen silede ned stort set hele dagen hvilket desværre også sendte et par af de overmodige i autoværnet!

Superior Racing havde dog stort set kun besindige testkørere i Spectrum'en: Ud over et par "almindelige" go-kart entusiaster, havde vi fornøjelsen af at have Peter Palshøj fra TV3 og Jacob Hammerholt fra TV2 i vores bil. De gjorde det begge rigtig godt begge to og de var begge meget imponerede over hvor anderledes det er at køre en formelbil:

http://www.youtube.com/watch?v=-ZR9Duxk47A

Hammerholt skulle sidst på dagen duellere med den danske verdensmester, Dennis Lind. Det gik knap så godt, se her:

http://sporten.tv2.dk/video/index.php/nodeId-34602852.html


SUPERIOR RACING   |   Tlf +45 8611 4011   |   info@superiorracing.dk
Design: bms-reklame, implementering: bms-software - administration